Deurwaarder of incassospecialist nodig?
Bel vrijblijvend: 050 - 799 93 72
Home > Betalingsachterstanden
betalingsachterstanden groningen

Betalingsachterstanden in Groningen

Zelf een betalingsachterstand

U kunt zelf natuurlijk ook te maken krijgen met een betalingsachterstand. Dit is natuurlijk erg vervelend, niet alleen voor u, maar ook voor de bedrijven of organisaties die nog geld van u dienen te ontvangen. Uw incassobureau is gespecialiseerd op het gebied van betalingsachterstanden. Het is verstandig om ons zo snel mogelijk in te schakelen, zodat wij u kunnen helpen de schade te beperken en een faillissement te voorkomen.

Betalingsregeling treffen

Samen met u zullen wij uw financiën doornemen en overzicht creëren in uw geldzaken. Daarnaast kunnen wij u vaak ook helpen met het treffen van een betalingsregeling.

U wilt uw financiële zaken waarschijnlijk het liefst zelf in handen houden. Soms ziet u echter door de bomen het bos niet meer. Als dit te maken heeft met betalingsachterstanden is het verstandig om zo snel mogelijk een deskundig incassobureau in te schakelen. U mag dan namelijk ook geen nieuwe leningen meer afsluiten. Wij zijn u graag van dienst. Wilt u meer weten over de diensten van De vakman? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij zorgen dat uw betalingsachterstanden snel verleden tijd zijn!